Menu
Gildia Pióra na Patronite

Betonowa nostalgia odbita w okularach różowych

Tylko miłość kupić
w Biedronce
do lodówki upchać nogą
i obłożyć lodem

Kiedy będzie trzeba
stanie nieśmiało
z gorącym termoforem
zamiast odkrytych ud
i pożądania

Reanimacja krocza czerwonym
szeptem
niekiedy wystawia język przewrotnie
oddechem stalowym

Czy będzie coś?
Nic!
Krwią puchną oczy
rachmistrz zachęci by żyć...

128 100 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!