Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jeszcze wiersz na spokojny sen "

Tylko Ciebie chcę
Przeczytać jeszcze raz
Pozwól mi dotknąć gwiazd
Nim skończy się Nasz Świat
Utul mnie w swych ramionach
Jeszcze ten jeden raz
Przed snem - wiersz na sen......

Dla Ciebie...
20.01.2022
....
21:38

281 692 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!