Menu
Gildia Pióra na Patronite

wady zrodzone

tyle teraz kapliczek
że umiemy się modlić o byle co

tyle teraz rzeczy
że nie umiemy siebie dojrzeć

Panie czy Ty obchodzisz świat
czy my Ciebie dookoła....

29 143 wyświetlenia
523 teksty
42 obserwujących
  • nicola-57

    4 May 2017, 23:41

    może jutro wstaniemy ubożsi... o wady...zrodzone...
    Wtedy jutro będzie bogatsze od d z i s i a j...
    I niech się nam tak stanie. Dobranoc.