Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tyle samo prawd ile kłamstw
Tyle samo miłości co nienawiści
Tyle samo smutku co radości
W naszym życiu gości …
Tyle głupich pytań i odpowiedzi
Tyle wątpliwości i przekonań
Tyle samo upadków i wzniosłych dokonań
I właściwie po co i do czego to komu ?
Tak sobie myślałam …
Odwiedzając dusze w ich domu …

4038 wyświetleń
56 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    25 October 2016, 16:22

    zamyśla, choć dzięki temu odróżniamy co dobre, a co złe
    pozdrawiam :)