Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tyle jest we mnie sprzeczności...

Tyle jest we mnie sprzeczności
i poplątanych ścieżek

ale nikt nie zna siebie do końca...

staram się jednak z całych sił
zapalać nadzieję

niosąc światełko

która oświetla strapionym
drogę przez noc...

bo pragnę być Twoim aniołem

ale zanim

pozwól mi jeszcze chwilę
być człowiekiem...

a jutro

radośnie przywitam Cię
nowym dniem...

190 654 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!