Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona

Tyle zmarnowanych szans
Tyle niespełnionych snów
Tak wiele gorzkich łez
i bez powrotu dróg
Tak dużo ostrych słów
w szale wykrzyczanych
Cierpki smak porażki znów
- niespodziewanej
W chaosie pogrzebane nadzieje
Utopione w morzu rozpaczy marzenia
niezgodą zrujnowane
Snute zbyt wolno
jakby od niechcenia
Osoba też zła
piekielnie!
Lecz nikt nie ma prawa jej oceniać...

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!