Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dary losu "

Tyle szczęścia
Ile jabłek w sadzie
Słodko-kwaśnych
Dziecięcych lat
Beztroskich...
Tyle smutku
Ile chmur na niebie
Szarości posępne szlochające
Tyle słów na wiatr rzuconych
Wybaczonych
Tyle słów spełnionych
Dary losu
Uśmiechy zwyczajnego dnia
Gdy obok Byłeś Ty i byłam ja
Zrozumienie - Wsparcie
Pomocy niesienie
Wypełniło się przeznaczenie
Co dalej pozostaje Nam...?
Pięknie żyć
Losu dar
Kochać Świat pomimo skaz

13.02.2021
15:07

281 818 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!