Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tyle sobie wyobrażałem, szukałem łez na twym zdjęciu.
Dalej mam blokadę i
nic nie widzę ,
chyba że mnie odblokujesz swym pięknym ciałem ,
swym jestestwem ,
na które czekam
puszczając wodze fantazji.
Czasem pojawiasz się
czasem przenikasz lecz
nie śmiem pytać
byś nie odeszła
wśród słów
w których jest odpowiedź.
Tylko ty mi możesz pomóc
dać oczom blask.
I nie pytaj dlaczego ,
jeśli zapragnę twych ust...
Teraz podeślij następne myśli wskazując kwiaty na swych piersiach,
kiedy mój instynkt pozna
wszystkie strofy
wspólnego wiersza.

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!