Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przed świtem niedomknięte bywają sny

Tyle się jeszcze
może zdarzyć

noc pachnie
zapachem wanilii

a ty mówisz
do mnie

słowa płyną
wierszem

niewinne spojrzenia
ocierają się o siebie

hipnotyczny dotyk
czerwień ust

bliższa o jeden oddech
daleka o
przestrzeń

która wypełnia nas po brzegi
nirwana

melodia duszy
co dwa serca
łączy w jedno.
https://youtu.be/mOVAze6xxrM

65 917 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!