Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ile razy

Tyle razy słowem pieścisz
moje usta
tyle...
i chcę jeszcze więcej

Tyle razy w moich oczach
słów pachnących łąka
tyle...
pragnę jeszcze więcej

Tyle razy w słowach składasz
czuły dotyk
tyle...
czuję jeszcze więcej

- tyle razy...
ile...
już nie pytaj więcej

39 428 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!