Menu
Gildia Pióra na Patronite

A tak zakwita miłość.

Tyle razy rozdzielano nas, nie dany był nam czas.
Dziś inaczej jest, widzieć pragnę Cię.
Koszmary przeszły już, odszedł w zapomnienie dawny ból.
Żyjemy z nadzieją, że nie powrócą tamte dni..
Że od dziś będzie dana miłość nam,
która otula samotne serca i łączy je w niespodziewanych momentach..
Mijają kolejne lata, a życie przeplata, splata, łączy i dzieli,
czy da nam szczęściem się cieszyć?

23 512 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!