Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obiecywałeś

Tyle razy obiecywałeś mi,
że z mych oczu nigdy więcej
nie popłyną już łzy
Obiecywałeś,
że nie pozwolisz już cierpieć mi,
A ja kolejny raz wycieram łzy...
Na wspólnej przyszłości nie zależy Ci
A mnie tylko ona ciągle się śni!
I choć bardzo bym chciała
ufać cwale nie mogę Ci,
bo tak mało dostawałam
od Ciebie miłości...
Tyle razy przez Ciebie cierpiałam,
łzy palące wylewałam
A Ty znowu różne rzeczy obiecywałeś mi
kolejny raz ufałam Ci...
Ale czas już przestać śnić.

24 176 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
  • Bogdan Z

    10 August 2010, 08:43

    Ale czas już przestać śnić. ........

    o tak ...czas obudzić się :)