Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spełnione marzenia

Tyle razy o tym marzyłam,
Gdy w dół z dachu parzyłam.
Wiele razy sobie to wyobrażałam,
Miliony razy zrobić chciałam.
Gdy ponownie w dół spojrzałam,
Nie wiele myśląc to zrobiłam.
Skoczyłam.
Marzenia spełniłam,
Ból schowałam,
Łez już nigdy więcej nie wylewałam.
I tak teraz patrzę na wasze śmieszne zmagania w duszy ciesząc się,
Iż sama przestałam.
Nigdy więcej już cierpieć nie musiałam,
Z pustką w oczach już nigdy nie spojrzałam.
Miliony razy o spokoju marzyłam
I w końcu sama go sobie wyśniłam.

1609 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących