Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 2 March 2021

tyle niewypowiedzianych słów
pocałunków
chwil kradzionych pędzącemu życiu
spojrzeń
westchnień samotną chłodną nocą
łez
od piekła do nieba i na powrót
żalem
dla jednego choćby uderzenia serca
słowa

15 247 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!