Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nasza aleja

Tyle na ile potrafię
Będę próbował
Byś była szczęśliwa
Bez niepotrzebnych słów
Zwyczajnie na co dzień
Tak jak byłaś przy mnie
Zostanę
Tego mnie nauczyłaś

Kiedy zasypiasz
Widzę zmęczone dłonie
Dziś wiem
Wiele zrobiłbym inaczej
Z tylu dróg
Wybrałaś właśnie tą
Dzięki tobie
Jestem

Chodźmy jeszcze raz na spacer
Naszą aleją
Niech świat się nie liczy
Lubię kiedy jesteś uśmiechnięta
Chciałbym, abyś to wiedziała
A jeśli nie zostanie już dużo czasu
Zatrzymam się spokojny
I popatrzę w niebo
...

1949 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • lookartpro

    6 May 2016, 23:02

    @JaiTy ... dziękuję :)

  • 6 May 2016, 22:51

    Jest w tym wierszu tyle emocji, uczuć, że nie można przejść obojętnie.
    Emanuje spokój, pokora, wdzięczność i miłość.
    Mnie zachwycił :).