Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec na nowo

Tyle mam słow
co ich nie ma
tyle tematow
a wena?
juz dlugo jej nie ma
jak jest od niechcenia
szukam sposobu
by sie wyrazic
juz nagle nie umiem
slow w obrazy wsadzic
lecz nie chce krzyczec tez z tłumem
tych samych słow
jedynych, co umiem.
Brak sensu i treści
Zostaje na stałe
Zabrano mi siłe
zabrano mi wiare
Nie moge nic pisać,
już nie ma poezji
jak mam się wyciszać?
w tym świecie herezji?

847 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!