Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Twoje epitafium "

Tyle mądrości
Tyle miłości
Bez ocen
Analizując tylko
Wszystko żywe
Twoje słowa:
Piękne - mądre
Takie prawdziwe
Dziękuję za miłość
...
Miłość, która trwać będzie...
Nawet wtedy, gdy fizycznie Ciebie z Nami nie będzie.

281 867 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!