Menu
Gildia Pióra na Patronite

Widzę to.

Tyle lat nie patrzeć w niebo.
Tyle chwil przegapić
I w ciemności żyć.
Wszyscy odeszli w dal
A ja wciąż stoję tu.
Chciałabym ujrzeć światło
Bo wiem,
To nie jest mój świat.
Za dużo chmur i mgieł.
Tyle lat gonię za czymś.
Zaczynam widzieć ten blask,
Lecz to jest nie uchwytne.
Znów mylę się.
To jest mój życia sens,
By z dnia na dzień,
stać się wspomnieniem....

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!