Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

*** Tęsknota ...

Teksty z obrazami -  *** Tęsknota ... - Malusia_035
*** Tęsknota ... - Malusia_035

Tyle jej we mnie
i w koło mnie
porozrzucane myśli
w chaosie słów

dotykam ran
głośnego krzyku
drżącego z bólu serca

pękam jak ziemia
między datami
przenikając na wskroś chłodem

potrzebuję twej obecności
nim wybaczę ci
nieistnienie ...

Kochanej Siostrze [*]

20.02.2023
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=7rYpWqMtDT8

55 954 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących