Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce jak jeż

Tyle igieł
Każda inna
Zamiast nitek
Łzy
Długie i bez pętelki

Zsuwające się igły
Zastępowałeś nowymi
Nizałeś bez okularów
Zawsze celnie

A ja?
Ja cerowałam długo
Zanim zrozumiałam
Że bezużytecznie

56 980 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!