Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sukces

Tyle chwil musiałam przeżyć,
aby uwierzyć, że żyję.
Tyle życia musiałam poświęcić,
aby poukładać myśli.
Tyle spraw musiałam przemyśleć,
aby stać się sobą.

W końcu mi się udało.

3294 wyświetlenia
13 tekstów
2 obserwujących
  • Berecik

    24 April 2013, 13:52

    Dziękuję bardzo :) pozdrawiam :)

  • misiek45

    23 April 2013, 21:03

    Fajna miniaturka,brawo-pozdrawiam miło :)