Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ty jestes koszmarem.
Twoje lzy sa krwia Twojej duszy.
Szalencza dziewczyno...
Szalejesz jak huragan,
A potem spalasz sie jak papieros.
Twoja dusza unosi sie jak dym
z dogasajacej zapalki,
A jak juz zgasnie ladujesz w trumnie
Jak pet w popielniczce.
Adios kochana dziewczyno!!!

110 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    12 February 2015, 11:07

    Podmiot lyryczny winien ją wykorzystywać i nie angażować się, a jak nie umie to niech cierpi.