Menu
Gildia Pióra na Patronite

pozytywna energia

tych pare słów
ta luźna rozmowa
przyjemne uczucie
wewnętrznej radości

uśmiecham się sama do siebie
tego mi było potrzeba

bardzo Ci dziękuję.

12 033 wyświetlenia
86 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!