Menu
Gildia Pióra na Patronite

" I jeszcze..."

Ty wiesz co...
Pytań we mnie tyle
Drżące serce
Myśli nieuczesane
Mak czerwony
Ten rok szalony
Deszcz czy słońce?
Ważne, że
Uczucie gorące

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!