Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Talent "

" Ty to masz talent "
Ciekawe stwierdzenie
Przecież to....
Miłość pisze wiersze
I tęsknoty garść
Frustracji łyk
Życia zgrzyt
Dobro pisze wiersze
Zło niekoniecznie
Czy mam talent
Oczywiście
Potrafię napisać
O nim w liście
Kiedy wiosna radosna
I lato gorące
Potrafię pisać nawet na łące
Warunki nie mają znaczenia
Nawet zimą ślę gorące pozdrowienia
Tylko szukam Talentu
Ja pełna wdzięku
A Talentu nie ma
Kiedyś wydam tomik dla Ciebie
Byś był w nim Ty
Byś trwał nieskończenie
Wszystko to robię dla Ciebie

24.05.2022
20:54
Po skończonej rozmowie - cisza Talentu
W niej gra muzyka

281 593 wyświetlenia
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!