Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jego blask..."

Ty...
Srebrem mieniący
Oczko puszczający
Ty...
Zalotniku jeden
Poszukujący
Prowokujący
Ty...
Czarujący
Wszystkowiedzący
Proszę Cię:
Daj wytchnienie
Daj zrozumienie
Daj ukojenie
Tej nocy...
Sen spokojny
Sen uroczy
Przytul mnie
Ciepłem swym
Brak mi sił...

...
Z ostatniej chwili...
Blask księżyca i Ja...
22:48

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!