Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochana?

Ty sprawiasz, że świat się śmieje...
Błyszczą oczy!
W pośpiechu oddaje Ci serce!
Podczas namiętnych spotkaniach, kołyszesz mi duszę.
Melodią dźwięków...

Ubóstwiam wspólną ciszę!
Z tęsknotą spoglądam na zegar...
Niech przyspieszy wskazówki!
Bym mogła znów cieszyć się Twoim pocałunkiem...

Głosem radosnym,
Spojrzeniem uroczym,
Mądrym słowem.
Tym wszystkim, co noszę w pamięci...
Kiedy Ciebie nie ma obok mnie.

Niech ziemia się kręci!
Wiruje jak My w przestworzach!
Kiedy jestem z Tobą dotykam gwiazd!
Chwytam marzenia!
Pragnę ich spełnienia...

Z dedykacją .......

5 marca 2023

23 959 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących