Menu
Gildia Pióra na Patronite

(17XII-6I) do M

Ty nawet nie wiesz
jak bardzo
pustkę z Twojego powodu

chciałam zapchać
długim związkiem
nieudanym relacjami

i ludźmi,
którym nigdy
nie zaufałam

i tak mija mi
sześć lat tej pustki

3909 wyświetleń
102 teksty
4 obserwujących
  • RozaR

    7 January 2018, 00:03

    Jak sześć lat więzienia