Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tysiąc dni

ty na zachód
mnie na wschód
na bezdrożu
rozejść nam

zmęczeni sobą
rozstania czas
nie pasujemy
do siebie

psucie krwi
w strzępach
tych
bądźmy zgodni
w chwili tej

zapamiętam
czy to ważne
kiedy minie
tysiąc dni

8194 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!