Menu
Gildia Pióra na Patronite

On

Ty masz coś takiego,
co przyciąga mnie.
Kiedy nie widzę Cię,
to wszystko jest Tobą.
Czyjś uśmiech jest Twój,
Czyjś gest jest Twój,
Ktoś ma oczy jak Ty.
Opsesja to czy opętanie?
Czy ktoś wyjaśni Mi
w jakim jestem stanie?!

576 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!