Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty kochasz...

Ty kochasz,
bo tak myślisz.
Ja kocham,
bo tak czuję.

I choćbyś nocami,
w poduszkę nie płakała.
I choćbyś dniami,
w twarz mi się śmiała.
I choćbyś zawsze,
mówiła, że jesteś szczęśliwa.

Ja nigdy,
póki świeci słońce
póki chmury płyną
póki kwiaty pachną
póki życie trwa,
nie uwierzę w Twoje szczęście.

22 080 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!