Menu
Gildia Pióra na Patronite

Motyl

Ty jesteś
Wielobarwnym motylem
Naturalna skóra
Pokryta rysunkami
Twarz w kolczykach
Zewnętrzny nieład
Jesteś widoczny
Niejasny dla innych
Moja czysta dusza
Nie oceniła Ciebie
Zobaczyła w Tobie
Wewnętrzne piękno
Skryte dobre serce
Wyjątkowość na sposób
Wnętrza czystego
Uczuciowo przemówiłam
Od serca do serca.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!