Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ogień

Ty jedyny
Wznieciłeś w zgasłej mego życia
Supernowie

nie ma Cię

został mi po Tobie
gasnący płomień

2023 wyświetlenia
26 tekstów
3 obserwujących
  • 4 December 2018, 20:40

    BRAK... ognia... ;)
    fajne, chociaż smutne... że już wypalony... i że jedyny... ;)
    Pozdrawiam. :))

  • fyrfle

    4 December 2018, 13:19

    Podsycić płomień...