Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Ty jedyna,
Wierna od początku,
Przychodzisz codziennie,
Bez uprzedzenia,
Bez zaproszenia.
Tak, po prostu.
Siadasz obok,
I jesteś.

789 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!