Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty i ja. Obok siebie
Bardzo blisko oddzieleni
Niewidzialną szybą
Z mgły.
Trzymasz moją dłoń
Patrzysz w zieleń oczu
Ale jesteś
Całkiem obcym kimś
Tylko obok.
Nie znasz moich myśli
Nie wiesz o mnie nic.
Tylko obok jesteś
Choć tak bliski mi…

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
  • 1 June 2010, 21:32

    "bardzo blisko oddzieleni"- wiem o czym piszesz. Pozdrawiam:)

  • DorotaB

    1 June 2010, 19:48

    Ciekawy wiersz ,podoba mi się.