Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aniele

Ty Gabrielu
Coś wieczystej bronisz bramy

Zstąpił anioł niepokonany
Choć miał wszystko
Nie cierpiał samotności

Łza
Która spadała na moją głowę
Czasem leczyła
Innym razem zabijała mnie

Daj mi wiarę
Oddaj nadzieję wołałeś
Gdy ją utraciłeś

Pokaż twarz
Gdzie Gabrielu jesteś
A Bóg
Wskazał Ci lustro

5226 wyświetleń
26 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!