Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tworzy się gdy kocha cie samotność

Tworzy się
kiedy ma się serce do sztuki...
Broń to duszy
i strup po ukąszeniu
węży tej zielonej kotliny

Tworzy się
z pomocą kręgli z nocnego...
Sztuka tą kulę zbić
te głębokie afrodyzjaki
One napawają cię wolnością

Tworzy się
by zostawić powykrzywiany alfabet
na serwetce w knajpie
By zostawić coś dla współczesności
I pokazać wcielonym w nowy byt fizyczny epokę

Tworzy się
Gdy kocha cie samotność

2549 wyświetleń
36 tekstów
1 obserwujący
  • awatar

    12 September 2010, 00:50

    za wcześnie, środek nocy, nie brałem