Menu
Gildia Pióra na Patronite

zegar

Twój zegar mierzy mnie,
we wszystkich słowa pragnieniach.
Twoje uczucie przemijania zostało samo ,
wśród poznanych wyznań.

2629 wyświetleń
28 tekstów
0 obserwujących
  • Pechowa_

    11 March 2013, 17:40

    Ładne!

  • R.A.K.

    11 March 2013, 17:11

    Bardzo ładnie!

    Pozdrawiam Serdecznie :)