Menu
Gildia Pióra na Patronite

ty

Twój usmiech- to mój skarb
W twoich oczach ty i ja
To dla Ciebie jeszcze żyje
Moje serce tobie bije
Ty tu dla mnie jestes po to
Bym nie stała się sierotą
Ty mi dajesz ukojenie
Ty rozświetlasz wszystkie cienie
I Ty dla mnie jesteś tylko
Żyjmy razem życia chwilką.

1162 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!