Menu
Gildia Pióra na Patronite

życie z tobą

twoje słowa takie ciepłe
jak głos matki o zmierzchu
jeszcze go pamiętam
czułym dotykiem
i całowaniem na dobranoc

a teraz czekam
w przedsionku twego serca
zaczynam zabawę w życie
pod twoim dachem

10 629 wyświetleń
26 tekstów
2 obserwujących
  • Pytia

    23 February 2012, 17:33

    monotematyczny jesteś - nie warto zaglądać do ciebie

  • słoneczniki

    19 January 2012, 03:39

    Urzekł mnie ten wiersz...
    Wędrówka z jednego życia w inne... nie byle jakie...

  • 18 January 2012, 22:31

    Czuć ciepło w tym wierszu, Kocie. :)