Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twoje zbliżające się pięści
to dla mnie żadna niespodzianka.

Zostaw mnie
to dopiero się zdziwię.

Tak, powiedziałam to na głos
teraz może mnie uderzyć.

Raz chociaż pomyślę mylnie
że może sobie zasłużyłam.

25 750 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
  • Gaia

    6 February 2013, 19:42

    Qurczę .... Mocne. I boli.
    Aż się chce krzyczeć
    stop!!!!