Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Twoje włosy pachniały
wszystkim co miałam
chociaż nie umiałam kochać być kochana
nie umiałam
Ciebie doznać przeżyć przeistnieć
nie umiałam dotknąć przeczuć przetrwać
nieuciec
nie umiałam cierpliwości
wyrozumiałości dla ran dla Ciebie
nie umiałam być

chociaż
miałam wtedy wszystko

15 864 wyświetlenia
379 tekstów
20 obserwujących
  • Krisso

    15 July 2016, 20:14

    Zamyśliłem się :))))

    od ryksza