Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poecie mojemu

Twoje wiersze pisane
są spojrzeniem
oczu
choć nie widziałam
wiem
ich zapach przypomina
zamyślenie
biegnące przez palce
sekundy życia zapisujesz
charakterem
krzywymi literami rzeczywistości
odzwierciedlasz nienazwane
ulotne
zatrzymane
w czarnym atramencie czasu
słowa…

15 090 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • marka

    11 June 2015, 00:03

    Taki jak życie za piórem pewnego człowieka...Uściski.

  • finezja

    10 May 2015, 22:40

    Dziękuję dziewczyny :)

  • Czinka

    9 May 2015, 21:25

    Pięknie, poprawnie i z finezją napisany wiersz.
    Pozdrawiam:)

  • 9 May 2015, 21:21

    Tak, niektórzy mają niezwykły talent. Dobrze , że są i piszą:)

  • Cris

    9 May 2015, 21:18

    dobry wiersz z przekazem.
    pozdrawiam :) Cris