Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzy razy

Twoje usta musnęły me lica trzy razy,
za dużo.
Rozbudziły niestabliność i zwątpienie.
Te same bieguny magnesu przyciągają sie,
w inne strony.
Na wysokości serca czeka spełnienie, a ty... ?
A ty wciąż szukasz na ziemi,
niczym szkieł kontaktowych, które po wielu zawodach
pozwolą Ci przejrzeć.

4498 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
  • Zoeni

    6 July 2013, 18:33

    Świetny wiersz. Brawo.