Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

***
twoje słowa spadają deszczem
mokną myśli
nabrzmiałe przeszłością

jak mam je osuszyć
gdy jeszcze
- wewnątrz ciebie panuje
pora deszczowa

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    19 October 2020, 16:45

    Malusiu, dziękuję. Pozdrawiam cieplutko 😘❤

  • Malusia_035

    19 October 2020, 10:56

    Przesiąknęłam tym wierszem :) wzrusza i zatrzymuje :)

    Pozdrawiam Cieplutko Marylko :)))