Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Dla

Twoje słowa koją
ale to przez ich brak
doznaję tych wszystkich ran

Twoja uwaga
- rozkosz dla duszy
myślałem, że można bez tego żyć

Gdybym mógł poczuć
Twój zapach i myśli
byłbym w raju

Pragnę płonąć
jeśli to Ty zdusisz mą mękę
jednym szeptem

Tak miło byłoby
zasnąć przy Tobie
jak w cieple ogniska

Tak miło byłoby
obudzić się orzeźwionym
Twoim spojrzeniem

Spadającej Gwieździe...

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Papierowa

    5 August 2020, 11:14

    Hmm... Ładne. Bardzo.... Na dłużej zatrzymałam się w tym miejscu.

    od scorpion, Kenzo, Hares
  • Infinite Gentleman Night

    2 August 2020, 17:28

    Piękny tekst Scorpionie ...

  • Gluneta

    2 August 2020, 09:23

    Pana wiersz jest przeuroczy. Mam nadzieję, że pana Gwiazda zmieni swój tor i poświeci panu jeszcze miliardy lat! Niech się Pan trzyma, powodzenia!