Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na współczesne związki

Twoje serce w moje ręce
Utulone ocieplone
Polecimy ponad drzew koronę
Do tych mórz z piaskiem złotym
Tam wieczorem o zachodzie
Patrząc w księżycowe morze
Dam ci pierścień i na palec włożę
Jak bym kładł ci koronę
Księżnej i królowej mojej

Po tych chwilach
Szary dzień nastanie
Związek trochę spowszednieje
I po cichu po kryjomu
Każdy sobie i osobno
Poszukamy wzlotów
Ponad drzew korony
I nie będziecie męża
Ani żony

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • Naja

    1 April 2021, 18:29

    Jakie prawdziwe...

    On jak fotel, ona jak komoda. Z prawem własności.