Menu
Gildia Pióra na Patronite

perspektywa do żywego

Twoje okno
zadziwia świat
gdy patrzysz mu - prosto w oczy
d r o g ą próby
wzgórz wichrowych

wyczuleniem ostrożności

powiewem
ciepłego wiatru
lubiącego puste plaże -
dostrzegając ziarnko piasku
kruszące kamienie serc

błogosławioną mądrością
suto zastawiającą stoły
by jeszcze raz... powstać
nie zabijając
m i ł o ś c i
---------------------------

widziałem na spacerze
https://youtu.be/CHV6BjuQOZQ

84 151 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!