Menu
Gildia Pióra na Patronite

ale to juz minęło..

Twoje oczy...brak mi tchu.
Minęło już tyle czasu a ja nadal widzę ich blask.
W każdym człowieku są Twoje oczy.
Twój uśmiech...
Znów mijający czas zatarł granice pomiędzy teraźniejszością a wspomnieniem...
Między palcami czuję jak fala ciszy rozmywa uczucia.
Słyszę dźwięki to Twoja muzyka...
Teraz wiem,że najpiękniej tworzy cisza.
Można się w niej doszukać i westchnień namiętności i łez nadziei.
I nagle wszystko ginie.
Twoje oczy, Twój uśmiech, Twoja muzyka.
Otwieram oczy i widzę jak bardzo zmienił się świat.
Jak bardzo wtedy zmieniłeś mnie Ty...
I mimo że nadal cię kocham podnoszę się i staję do walki...
...o własne życie...

4921 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
  • Seneka 18

    26 September 2010, 13:15

    Bardzo ładnie...podoba mi się...