Menu
Gildia Pióra na Patronite

ZAKOCHANI

Twoje moje
nie ma znaczenia
liczą się chwile
które z Tobą spędzam
moje Twoje
nie istnieją
takie podziały
Nasz świat
jest wspólny
i to się liczy
nikt nie wypomina
nikomu dobrze
że po prostu żyjemy
i istniejemy dla siebie

93 673 wyświetlenia
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!